• Novinky

            • Oznámenie (pokyny) – na začiatok školského roka 2023/2024

            • Oznamujeme žiakom a rodičom Gymnázia M. R. Štefánika v Šamoríne, že žiaci v školskom roku  2023/2024 nastupujú do školy dňa 4. septembra 2023 (pondelok).

              Žiaci sa stretnú o 8,30 hod. v triedach ( na prízemí bude vyvesený oznam o zadelení tried , resp. pomôžu aj dozorkonajúci pedagógovia). Výnimkou sú noví primáni v 8-ročnom štúdiu, ktorí sa vzhľadom na potrebu oznámenia množstva nových informácií stretnú v triede už o 8,00 hod. Budeme radi, ak primánov odprevadia aj ich rodičia a vypočujú si všetky úvodné informácie.

              Po krátkom privítaní triednymi učiteľmi a po informáciách o  programe na nasledujúce dni sa triedy spoločne odoberú do auly školy, kde bude slávnostné otvorenie školského roka – spoločne so žiakmi ZŠ, ktorá sídli v budove gymnázia. Prosíme všetkých žiakov školy, aby v aule rešpektovali a riadili sa pokynmi triednych , resp. náhradných triednych učiteľov ohľadom obsadzovania miest na sedenie.

              Zároveň dávame do pozornosti všetkým zákonným zástupcom, že žiaci, ktorí neprevzali výročné vysvedčenia na konci minulého školského roka, dostanú ho od svojich triednych, resp. náhradných triednych učiteľov 4. septembra 2023.

              Vážení rodičia, milí žiaci,

              tešíme sa na stretnutie s Vami a veríme, že svojím zodpovedným prístupom prispejeme všetci  k tomu, aby slávnostné otvorenie školského roka bolo prvou milou, príjemnou a bezproblémovou akciou nového školského roka.                                                                                                 

               

              PaedDr. Edita Lysinová, riaditeľka školy

            • Obedy na školský rok 2023/2024

            • Informácie k obedom v novom školskom roku nájdete v sekcii JEDÁLEŇ - OZNAMY ŠJ. Na vybavenie potrebných dokumentov som vám k dispozíícii v kancelárii vedúcej ŠJ (zadný vchod do kuchyne) od 21.8.2023 každý pracovný deň od 9:00 - 12:00 hod., príp. na adrese: kinska.zuzana@zupa-tt.sk

                                                Zuzana Kinská, vedúca ŠJ